0 Produs(e); 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

SC Amset Prodexim SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in 1994 si cu principalul obiect de activitate comertul cu materiale de constructii si instalatii.

Societatea si-a inceput activitatea intr-un spatiu inchiriat in care se comercializau in principal otel beton si plase sudate. Cu fiecare an de activitate Amset Prodexim si-a extins orizonturile prin oferirea de noi materiale de contructii.

In prezent, prin parteneriatul cu producatori nationali si internationali de seama, gama de produse cuprinde: otel beton, otel beton fasonat, cuple pentru otel beton, plase sudate, sarma, cuie, distantieri armatura, tevi patrate, rectangulare si rotunde, table, profile metalurgice, electrozi, panouri bordurate, plase pentru gard, caramida, bca, mortare pentru zidarie, ciment, var, materiale lemnoase, osb, tego, sisteme de gips carton si accesorii, materiale hidro si termoizolante, sisteme de acoperisuri, policarbonat, materiale pentru instalatii sanitare, termice si electrice, elemente fier forjat, scule si unelte, iar gama se va mari continuu in functie de nevoile dumneavoastra.

SC Amset Prodexim SRL detine si o baza moderna de fasonat , cu utilaje din import avand o capacitate de prelucrare de aproximativ 1500 tone otel beton fasonat, etichetat, pachetizat pe luna, venind astfel in intampinarea dorintelor constructorilor care solicita otelul beton pregatit pentru punerea in opera. Astfel, societatea va ofera urmatoarele servicii: consiliere tehnica, comercializarea materialelor de constructii, fasonarea si debitarea otelului beton, transport la santier.

Preocuparea continua de a satisface exigentele de calitate a produselor si serviciilor oferite a determinat certificarea unui sistem propriu al calitatii conform standardelor ISO 9001, ISO 14001 si ISO 18001 devenind un partener de afaceri sigur in domeniul comercializarii materialelor de constructii si instalatii.

Loading...
[profiler]
Memory usage: real: 30932992, emalloc: 16923304
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem