0 Produs(e); 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Transport

In funtie de necesitatile dumnavoastra putem asigura transportul produselor achizitionate de la compania noastra.

Marfa comandata va fi livrata la termenul solicitat de dumneavoastra dupa confirmarea platii. Pot exista si exceptii foarte rare cand livrarea poate dura mai mult, datorita unor situatii neprevazute.

In functie de volumul si valoarea comenzii, dar si de localizarea geografica a adresei de livrare, taxele de transport pot sa difere. Taxa de transport va fi calculata si comunicata de catre consultantii nostri la solicitarea clientului.

Fasonare

SC Amset Prodexim SRL detine si o baza moderna de fasonat , cu utilaje din import avand o capacitate de prelucrare de aproximativ 1500 tone otel beton fasonat, etichetat, pachetizat pe luna, venind astfel in intampinarea dorintelor constructorilor care solicita otelul beton pregatit pentru punerea in opera.

Formularul de fasonat al otelului poate fi descarcat direct de pe site-ul nostru, din pagina de otel beton fasonat.

Fasonarea se va realiza in ordinea comenzilor primite doar dupa confiramrea platii.

Consultanta

Consultantii nostri stau la dispozitia clientilor si partenerilor nostri sa ii informeze si sa le ofere consultanta in privinta proiectelor ce urmeaza a fi demarate.

Consideram ca este extrem de importanta consultant dat fiind faptul ca sectorul materialelor de constructii si bricolaj este unul vast si foarte cuprinzator, iar in acest sens venim cu sfaturi utile legate atat de optimizarea consumului de material, cat si cu recomandarea materialelor cele mai potrivite pentru proiectul dumnavoastra.

Custodie produse

Firma noastra ofera clientilor si partenerilor posibilitatea de a pastra produsele in siguranta pana in momentul in care acestia decid demararea proiectului.

Astfel aveti posibilitatea de achizitiona produsele in perioada anului la preturi reduse iar livrarea se va face la cererea clientului.

Loading...
[profiler]
Memory usage: real: 30670848, emalloc: 16925064
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem