0 Produs(e); 0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Termeni & Conditii

La accesarea, navigarea sau folosirea in orice alt mod a acestui site acceptati, fara limitari sau restrictii, termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare.

Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastra personal, non comercial si cu conditia respectarii dreptului de proprietate intelectuala. Nu aveti dreptul sa modificati, schimbati, distribuiti, vindeti sau sa transmiteti nicio informatie continuta sau copiata de pe acest site inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica indiferent de scop.

Aceste reguli sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, www.amset.ro garantand, in aceste conditii, un drept neexclusiv, netransferabil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

Pozele produselor de pe site-ul www.amset.ro, sunt cu caracter informativ. Preturile de pe site pot varia in functia de pretul pietei.

Siteul www.amset.ro este proprietatea Amset Prodexim S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/309/2007, avand Cod Unic de Inregistrare Fiscala: RO 6546037, cu sediul in Sos. Giurgiului, nr. 5, Jilava, Ilfov.

Amset Prodexim isi rezerva dreptul de a revizui aceste termene si conditii in orice moment, fara o instiintare prealabila a utilizatorilor.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE

Amset Prodexim isi rezerva dreptul de a revizui acesti termeni si conditii de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare in vigoare sunt cei afisati pe site.

Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la acesti termeni si conditii, dumneavoastra fiind unicii raspunzatori de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea.

In caz de neconformare ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Amset Prodexim poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii, prin intermediul procedurii de inregistrare.

De asemenea, Amset poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele si serviciile noastre sau ale clientilor nostri, in orice moment.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta.

Pentru acces la informatii in afara celor cu caracter public, oferite de site-ul www.amset.ro va obligati sa: (1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare, si (2) sa mentineti si inoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, Amset Prodexim are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul deschis, si poate refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

PLATA PRODUSELOR

Preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

Produsele achizitionate se vor factura exclusiv in RON.

Plata produselor comandate se poate efectua in avans sau la livrarea produselor.

Plata produselor se poate efectua prin:

-ordin de plata in contul:

RO23 BRDE 445S V008 8476 4160, BRD Dorobanti;

RO77 PIRB 4213 7146 4100 1000, PIREUS Giurgiului;

RO25 INGB 0001 0082 2690 8910, ING Bank N.V. Amsterdam;

RO52 RNCB 0072 0497 1742 0001, BCR Sector 1;

RO16 BRMA 0700 0701 6120 0000, Banca Romaneasca.

-numerar;

-ramburs.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor este GRATUITA in BUCURESTI si ILFOV pentru comenzi mai mari de 2000 RON.

Asiguram transport la cerere pentru produsele achizitionate de pe situl www.amset.ro.

Livrarea se va efectua numai pe teritoriul Romaniei, din depozitul nostru, Sos. Giurgiului, nr. 5, Jilava, Ilfov , cu ajutorul flotei auto Amset Prodexim, sau prin firme specializate, in functie de natura comenzii dumnavoastra.

Marfa comandata va fi livrata in 48 ore lucratoare de la confirmarea platii acesteia. Pot exista si exceptii foarte rare cand livrarea poate dura mai mult, datorita unor situatii neprevazute.

In functie de volumul si valoarea comenzii, dar si de localizarea geografica a adresei de livrare, taxele de transport pot sa difere. Taxa de transport va fi calculata si comunicata de catre consultant nostrii la solicitarea clientului.

POLITICA DE RETUR

Daca ai primit un alt produs decat cel solicitat sau daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.amset.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor.

Potrivit  dispozitiilor OUG nr.34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta poti face acest lucru in maxim 14 zile lucratoare.

Nu se pot returna in nicio situatie produsele ale caror ambalaje au fost desfacute - produsul trebuie returnat sigilat. Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte.

De asemenea, nu se primesc la retur urmatoarele produse:

-Produse la metru, taiate, decupate;

-Produsele aduse la comanda speciala Vopsea mixata colorata;

-Produsele din fier, otel beton fasonat;

-Produse deteriorate si neacoperite de garantie;

-Produse pe comanda speciala.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului, incluzand, dar fara a se limita la imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea Societatii Amset PRodexim SRL si este protejat conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: comenzi@amset.ro.

Loading...
[profiler]
Memory usage: real: 33816576, emalloc: 21001600
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem